Årsstämma – var med och bestäm!

Nu är det åter dags för årsstämma för Brf Kandidaten! Stämman sker i år den 10 Maj kl 18:30 och förläggs som vanligt till Universitetshuset Sal 4. Kom till stämman och hör vad som händer i föreningen och var med och bestäm.

En av de viktigare frågorna som måste lösas under stämman är att utöka styrelsen. Föregående år har styrelsen bestått av fyra ledamöter vilket vi har upplevt om ett absolut minimum för att kunna sköta en så stor förening. Det finns flera ansvarsfulla poster lediga i styrelsen för Brf Kandidaten och din insats behövs. Föreningen skulle speciellt må bra av att personer med kunnighet inom ekonomi, juridik, datorteknik eller bygg men rent engagemang räcker lika väl. Ingen tidigare erfarenhet av styrelsearbete krävs, vi hjälps åt för att driva föreningen framåt. Styrelsen möts ungefär en gång i månaden och diskuterar alla sorters frågor rörande föreningen. Som ledamot får man god insyn i vad som händer i föreningen och kan vara med att diskutera och bestämma.

Du får gärna höra av dig till styrelsen innan stämman om du funderar på att vara med, så kan vi förbereda dig på hur valprocessen kommer att gå till. Skicka ett mail med namn, telefonnummer och lägenhetsnummer till it@brfkandidaten.se . Annars räcker det med att dyka upp på stämman och meddela ditt intresse.

Om du inte kan medverka på stämman kan du skicka ett ombud med en fullmakt. Du borde redan ha fått en kallelse med en mall för fullmakt i din brevlåda men du kan också ladda ner och skriva ut den nedan.

Kallelse till föreningsstämma 2011

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *