Nytt bredband installerat

Den 15 April fick Brf Kandidaten en ny bredbandslösning från SYSteam.

Med en fiberanslutning till husen och en hastighet på upp till 100Mbit för varje enskild lägenhet är det en rejäl förbättring jämfört med den tidigare lösningen via studentnätet och innebär också att alla (även ni som inte har ett UpUnet-S användarkonto) får tillgång till bredband via bredbandsuttaget i lägenheten.

Detta förutsätter dock att ni har skickat in anmälningsblanketten som ni har fått i er brevlåda. Skulle du mot förmodan inte fått en sådan blankett eller av misstag slängt den kan du maila ditt lägenhetsnummer till it@brfkandidaten.se så får du en ny blankett i din brevlåda.

Nu håller vi tummarna för att det nya bredbandet fungerar som förväntat!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *