Bra att ha i åtanke när du åker iväg

Många kommer att lämna sin lägenhet och vara på annat håll under hela, eller delar av, sommaren. Värmen kan stängas av perioden som du inte är hemma. Tänk på att det är bra om någon tittar till lägenheten då och då medan du är borta. Det är klokt att ha lite koll att allt är i sin ordning och att tex kylskåpet fungerar. Det är bra om det spolas vatten i alla avlopp så att inte vattenlåsen blir torra och sprider dålig lukt. Se till att batteriet i brandvarnaren är fungerande. Om det är nästan slut ger brandvarnaren ifrån sig ett pip en gång per minut dygnet runt och det är jobbigt att lyssna på för de grannar som är hemma och försöker sova. 

Vi önskar alla våra boende en skön sommar!   

/Styrelsen för brf Kandidaten

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *