Falska mail från styrelsen

Under onsdagen den 20/6 så skickades det ett mail som såg ut att komma från vår ordförande till kassören i föreningen och efterfrågade en utbetalning till Storbritannien. Händelsen är rapporterad till polisen och vi ber er vara uppmärksamma på vem som är avsändaren när ni får mail. I detta fall förstod vi direkt att det var ett bedrägeriförsök eftersom vi i styrelsen inte kan maila så brf-mailen visas som avsändare utan det skickas alltid från våra privata mailadresser. Håll gärna ögonen öppna och hör av er till någon i styrelsen ifall ni får mail från ”oss” som verkar vara falska.

Med vänlig hälsning,
Styrelsen

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *