God jul och gott nytt år

Julledigheten är här och vi i styrelsen vill passa på att önska alla våra boende en GOD JUL och även ett Gott Nytt År! 

Många kommer att fira jul på annat håll och lämna sin lägenhet. Man kan vrida ner värmen rejält när man inte är hemma. Tänk på att det är bra om någon tittar till lägenheten då och då medan du är borta. Man bör ha koll på att allt är i sin ordning t ex att kylskåpet fungerar. Bra om det spolas vatten i alla avloppen så att inte vattenlåsen blir torra och sprider dålig lukt. Se till att batteriet i brandvarnaren är fungerande. Om det är nästan slut ger brandvarnaren ifrån sig ett pip en gång per minut dygnet runt och det är jobbigt att lyssna på för de grannar som är hemma och försöker sova.  

Sparsamhet
Vi bör också tänka på att hålla förenings kostnader nere nu när el och fjärrvärme är dyrare. Var sparsam när ni använder varmvatten, el och värme.  Vädra inte i onödan och undvik att duscha länge. Var ekonomisk när ni tvättar i våra tvättstugor och kör tvättmaskinerna bara när de är fulla med tvätt. Torka inte tvätten onödigt länge. Hjälps vi åt med att tänka på dessa saker bidrar vi till att hålla avgifterna nere.  

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *