Bokning av tvättstugan. Reservation of the laundry room.

Från och med den 5 september så kommer bokning av tvättstugan att ske här via vår hemsida.  För att boka tvättstugan så behöver du ett användarnamn och lösenord, dessa är kopplade till din låstagg. Användarnamnet är en lång sifferkombination som följde med taggarna när ni fick dem, de är individuella för taggarna. Lösenordet är en 4-siffrig kod som du själv väljer första gången du blippar taggen på framsidan. 

From the fifth of September the reservation of the laundry room will be done on our website.
To make an appointment you need a username and a password, these are connected to you keybadge. The username is a long combination of numbers that come with the badges, they are individual to eatch badge. The password is a four number code that you pick the fist time you open the front door with the badge.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *